21/4/09

Χριστός Ανέστη!


Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά και κυρίως καλά...
Υγεία, ευτυχία και αγάπη σε όλους!
Εύχομαι να περάσατε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες και να επιστρέψατε ασφαλείς (εσείς που ταξιδέψατε).
Εμείς και αυτό το Πάσχα το μοιράσαμε στα δύο... Ανάσταση και μέχρι το μεσημέρι του Πάσχα στα πεθερικά και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα το βραδάκι στους δικούς μου.
Ωραία ήτανε... φάγανε τα κατσικάκια τους και τα κοκορέτσια τους... (έφαγα τα ψητά μου αφού ότι έχει σχέση με αρνί και κατσίδι δεν το τρώω...), ήπιαμε, γελάσαμε, πήγαμε για ποτάκι, για καφεδάκι παραλιακά, και σήμερα το βράδυ επιστρέψαμε πίσω.
Από αύριο και πάλι στη δουλειά... έπειτα από δύο εβδομάδας καθισιό... και μ'έχει πιάσει μια καταθλιψάρα άλλο πράμα!!
Κι αύριο θα γίνεται χαμός μετά από τετραήμερο!! Απ' ότι είδα στις τοπικές ειδήσεις έφαγε ο κόσμος μέχρι σκασμού ... ώρε τι με περιμένει!!
Και δεν νυστάζω καθόλου... και ποιος ξέρει τι ώρα θα με πάρει ο ύπνος... και πως θα ξυπνήσω αύριο το πρωί... και μ'εχει πιάσει η γκρίνια μου και ξέρω πως είναι εκνευριστικό... αλλά κι εγώ θέλω να πω τον πόνο μου, δεν θέλω να πρήζω ΠΑΛΙ τον Γιώργο... τον άγιο αυτό άνθρωπο που συνεχίζει να με ανέχεται ακόμα μετά από 9 ολόκληρα χρόνια! :)
Μόλις ανακάλυψα ότι έχω να ετοιμάσω μερικά πραγματάκια για αύριο οπότε θα ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο βράδυ και θα σας αφήσω...
Τα λέμε σύντομα...
Φιλιά!

2 σχόλια:

Mahmood Syedfaheem είπε...

Hi! Your blog is very nice. The photographs are very beautiful. Let us pray for peace for the world. Let us make the world pollution free and save it for our children. Wish you all the best. God is Great. You can add a google translator. You can get the link from my blog.

http://health-care-you.blogspot.com

Mahmood Syedfaheem είπε...

Hi! Thanks for visiting my blog. Wish you all the best.